Κόντε για Κλοπ – «Δεν είναι σωστό να σχολιάζεις διαιτητικές αποφάσεις μετά το ματς»

Κόντε για Κλοπ – «Δεν είναι σωστό να σχολιάζεις διαιτητικές αποφάσεις μετά το ματς»

Ο Αντόνιο Κόντε άφησε αιχμές για τον Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό για έναν προπονητή να στέκεται σε διαιτητικές αποφάσεις μετά από ένα παιχνίδι.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ (2-2) ο Γιούργκεν Κλοπ επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή της αναμέτρησης, Πολ Τίρνεϊ.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος το σχολίασε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό για έναν προπονητή να στέκεται σε διαιτητικές αποφάσεις μετά από ένα ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι βοηθοί μου μου είπαν ότι το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ ήταν χέρι. Ξεκάθαρο χέρι. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να σχολιάζεις διαιτητικές αποφάσεις μετά το παιχνίδι. Δε ξέρω αν ο Γιούργκεν ήθελε να σχολιάσει, αλλά σας λέω ότι οι βοηθοί μου μου είπαν ότι είναι απίστευτο ότι μέτρησε το δεύτερο γκολ τους, καθώς ήταν ξεκάθαρο χέρι από τον Σαλάχ

Αλλά ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις για τον κόσμο που το είδε και δεν μου αρέσει που πρέπει να μιλάμε για διαιτητικές αποφάσεις στο τέλος. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι καλό για κανέναν». Ο Κόντε πρόσθεσε, σε ερώτηση για το αν η ομάδα του θα πρέπει να είναι δυσαρεστημένη με την ισοπαλία: «Στο τέλος, νομίζω ότι ναι, αλλά το είπα στους παίκτες μας. Από τη μια πλευρά, νομίζω ότι είχαμε καλή εμφάνιση, μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη επιθυμία να πάρουμε βαθμούς απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, απέναντι –για μένα– σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, όχι μόνο στην Ευρώπη

Το να πάρεις έναν βαθμό θα μπορούσε να είναι καλό από τη μια πλευρά, από την άλλη όταν δημιουργείς τόσες πολλές ευκαιρίες και έχεις τέτοιου είδους απόδοση, πρέπει να σκοτώσεις τον αντίπαλό σου και να πάρεις τρεις πόντους. Για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε λίγο δυσαρεστημένοι. Πρέπει να πάμε σπίτι χαρούμενοι, αλλά με μισή χαρά. Ευτυχισμένοι από τη μία, αλλά λίγο απογοητευμένοι από την άλλη, γιατί είχαμε μια σημαντική ευκαιρία να πάρουμε τρεις βαθμούς απέναντι στη Λίβερπουλ, μία από τις καλύτερες, όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ