Ραϊόλα : «Είναι μια κότα ο Γκουαρδιόλα, ένα απόλυτο μηδενικό»

Ραϊόλα : «Είναι μια κότα ο Γκουαρδιόλα, ένα απόλυτο μηδενικό»

Ο Μίνο Ραϊόλα εξαπέλυσε επίθεση που δεν έχει προηγούμενο στον Πεπ Γκουαρντιόλα, με την κόντρα των δυο τους να κρατάει καλά. Η ιστορία αυτή συγκεκριμένα, κρατάει από τότε που ο Καταλανός προπονητής βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα και δεν είχε φερθεί σωστά στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι πελάτης του διάσημου μάνατζερ. Ο Γκουαρδιόλα είχε διώξει από την […]

Ο Μίνο Ραϊόλα εξαπέλυσε επίθεση που δεν έχει προηγούμενο στον Πεπ Γκουαρντιόλα, με την κόντρα των δυο τους να κρατάει καλά. Η ιστορία αυτή συγκεκριμένα, κρατάει από τότε που ο Καταλανός προπονητής βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα και δεν είχε φερθεί σωστά στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι πελάτης του διάσημου μάνατζερ.

Ο Γκουαρδιόλα είχε διώξει από την Μπάρτσα τον Σουηδό φορ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πάρει μεταγραφή στη Μίλαν. Έτσι, ο Ραϊόλα εξαπέλυσε πυρά κατά του νυν τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτηρίζοντάς τον δειλό και μηδενικό ως άνθρωπο!

«Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ως προπονητής είναι φανταστικός. Ως άτομο είναι είναι ένα απόλυτο μηδενικό. Είναι μια κότα, ένας σκύλος. Εάν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το Champions League θα φανεί πόσο καλός προπονητής είναι, αλλά δεν θέλω με τίποτα να το δω», ανέφερε αρχικά.

Για το περιστατικό με τον Ζλάταν: «Ο Γκουαρδιόλα είχε πει στον Ζλάταν να πάει να του μιλήσει αν είχε κάποιο πρόβλημα. Αλλά μετά απλά τον αγνόησε και δεν τον έβαζε να παίζει. Δεν τον χαιρετούσε καν. Έκανε και το ίδιο στον Μάξουελ, παρότι είναι ένας ωραίος τύπος. Έδωσα συμβουλή στον Ζλάταν να πάει να παρκάρει τη Φεράρι του εκεί που πάρκαρε ο Γκουαρδιόλα».

Τέλος, ο διάσημος ατζέντης αποκάλυψε ότι όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League στο Γουέμπλει το 2011, είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον Γκουαρδιόλα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. «Είχα πάει να τον βρω στους διαδρόμους του Γουέμπλεϊ και μόνο ο Αντριάνο Γκαλιάνι της Μίλαν με σταμάτησε. Ήταν τυχερός ο Γκουαρδιόλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ