Τούχελ – «Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν»

Τούχελ – «Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν»

Παρόλο την έξαρση των κρουσμάτων στην Premier League, ο τεχνικός της Τσέλσι Τόμας Τούχελ τόνισε πως δεν μπορεί να πιέσει τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν σημειώνοντας πως σέβεται την επιλογή τους.

Οι ομάδες της Premier League συνεχίζουν να «χτυπιούνται» από τον κορωνοϊό με την Τσέλσι να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές. Οι μπλε έχουν ανακοινώνσει μέχρι στιγμής επτά θετικά κορύσματα, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τον σημερινό προημιτελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Μπρέντφορντ(22/12,21.45).

Ο τεχνικος των πρωταθλητών Ευρώπης Τόμας Τούχελ τοποθετήθηκε για τον κορονοϊό και τον εμβολιασμό, τονίζοντας πως δεν θα αναγκάσει κανέναν ποδοσφαιριστή του να εμβολιαστεί.

«Δεν θέλω να εμπλακώ στο να δείχνω το δάχτυλο και να πηγαίνω για… κυνήγι ανεμβολίαστων. Είναι μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Μπορώ να έχω άποψη, αλλά κι ένας παίκτης μπορεί επίσης να έχει άποψη. Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν και δεν θα αλλάξω γνώμη για αυτό. Έχουμε και εμβολιασμένους παίκτες που είναι θετικοί. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Πήρα την απόφαση για τον εαυτό μου και αυτό ήταν. Υπάρχουν ειδικοί σε αυτή τη χώρα και σε όλη την Ευρώπη. Ρωτήστε τους και ρωτήστε εμένα για το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, λίγες ώρες πριν τη σέντρα με την Μπρέντφορντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ