Τούχελ : Έχει υπογράψει ήδη στην Άρσεναλ, σύμφωνα με την Kicker

Τούχελ : Έχει υπογράψει ήδη στην Άρσεναλ, σύμφωνα με την Kicker

Ο Τόμας Τούχελ θα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ, ισχυρίζεται το γερμανικό περιοδικό Kicker. Όπως αναφέραμε νωρίτερα για το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, ο Γερμανός προπονητής αρνήθηκε την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου, καθώς έχει πρόταση από άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Το ποια ήταν δεν το γνωρίζαμε μέχρι να έρθει το δημοσίευμα του Kicker για […]

Ο Τόμας Τούχελ θα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ, ισχυρίζεται το γερμανικό περιοδικό Kicker. Όπως αναφέραμε νωρίτερα για το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, ο Γερμανός προπονητής αρνήθηκε την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου, καθώς έχει πρόταση από άλλη μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.

Το ποια ήταν δεν το γνωρίζαμε μέχρι να έρθει το δημοσίευμα του Kicker για να αποκαλύψει ότι οι κανονιέρηδες βρήκαν τον διάδοχο του Αρσέν Βενγκέρ. Όλα δείχνουν πως ο Τούχελ θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να αντικαταστήσει τον Αλσατό τεχνικό ο οποίος φέτος συμπληρώνει 22χρόνια στον αγγλικό πάγκο.

Η συμφωνία του Τούχελ με την Άρσεναλ δεν έχει επιβεβαιωθεί και κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί πριν το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ