Ετοιμάζεται για το ματς της… ζωής του ο Τσιμίκας!

Ετοιμάζεται για το ματς της… ζωής του ο Τσιμίκας!

Ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Λιντς για την Boxing Day αναβλήθηκε οριστικά, κάτι που σημαίνει πως ο Άντριου Ρόμπετσον θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στην Τσέλσι! Βασικός στο πρώτο ντέρμπι του 2022 ο Κώστας Τσιμίκας!

Η Premier League ήθελε μια… κανονική Boxing Day με γεμάτα γήπεδα και φουλ αγωνιστική δράση, ωστόσο ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια και έτσι δύο ματς της αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων.

Τα παιχνίδια που ανακοίνωσε η Premier League πως δεν θα διεξαχθούν είναι τα Λίβερπουλ-Λιντς και Γουλβς-Γουότφορντ, λόγω κρουσμάτων στις δύο φιλοξενούμενες ομάδες.

Μία αλλαγή στο πρόγραμμα που φέρνει εξελίξεις και για τον Κώστα Τσιμίκα ο οποίος ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας του!

Γιατί όμως… Ο Άντριου Ρόμπερτσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απέναντι στην Τότεναμ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών, έχοντας ήδη εκτίσει τη μία στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τη Λέστερ.

Έτσι ο Σκωτσέζος θα χρειαστεί να μείνει εκτός για ακόμα δύο παιχνίδια. Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ είχαν υπολογίσει να εκτίσει την ποινή του οριστικά κόντρα στη Λέστερ στις 28/12, ωστόσο η αναβολή του αγώνα με τη Λιντς «σπρώχνει» και την ποινή που σημαίνει πως ο Ρόμπερτσον θα απουσιάσει από το πρώτο ντέρμπι του 2022 στις 2/1 με την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κώστας Τσιμίκας θα ξεκινήσει βασικός στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να κρίνει ακόμα και όλο το πρωτάθλημα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ