Ετοιμάζει πρόταση για Τρίπιερ η Νιούκαστλ

Ετοιμάζει πρόταση για Τρίπιερ η Νιούκαστλ

Ο Κιεράν Τρίπιερ θέλει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Νιούκαστλ να επιθυμεί να επαναπατρίσει τον Άγγλο μπακ.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, με τους νέους ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ να είναι έτοιμη να ξοδέψουν τα πρώτα τους εκατομμύρια, με σκοπό την ενίχυση της ομάδας.

Στην μεταγραφική λίστα των «καρακάξων» υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με μια από αυτές να είναι και του 31χρονου μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης Κειράν Τρίπιερ.

Ο Άγγλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει ξανά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ωστόσο η τελευταία θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα το ενδιαφέρον της, και για αυτό γιατί σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα οι ιθύνοντες της Νιούκαστλ μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, στην Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να κάνουν δικό τους τον μπακ των «ροχιμπλάνκος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ