Τι θα γινόταν φέτος στην Premier χωρίς το VAR; (pic)

Τι θα γινόταν φέτος στην Premier χωρίς το VAR; (pic)

Η Νιουκάστλ των Σαουδαραβών βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Premier League, αλλά χωρίς το VAR η πραγματικότητα θα ήταν διαφορετική.

7 Οκτωβρίου 2021. Η εποχή Μάικ Άσλεϊ αποτελούσε οριστικά παρελθόν και ξεκινούσε εκείνη των Σαουδάραβων για την Νιουκάστλ. H εξαγορά των Ανθρακορύχων σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, αλλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν είναι τα αναμενόμενα.

Από τότε, η Νιουκάστλ έχει δώσει 11 αγώνες στην Premier League, με τον απολογισμό να είναι θλιβερός: Μόλις μια νίκες για τις Καρακάξες, ενώ έχει ακόμα τέσσερις ισοπαλίες αλλά και έξι ήττες και πλέον βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, οι Καρακάξες έχουν να αντιμετωπίσουν και την παράδοση της Premier League, καθώς καμία ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό, ενώ έχει ξεκινήσει χωρίς νίκη, μετά από τις πρώτες 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παρόλο αυτά, η συγκομιδή της Νιουκάστλ θα ήταν διαφορετική αν δεν υπήρχε το VAR. Σύμφωνα με την αγγλική έκδοση του ESPN, η ομάδα του Εντι Χόου δεν θα ήταν στην ζώνη του υποβιβασμού, αλλά στην 17η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και πιο πάνω από τις Μπερνλι, Γουότφορντ και Νόριτς.

Επιπλέον, δεν θα υπήρχε καμία μεταβολή στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να είχαν ένα πόντο επιπλέον, την Τσέλσι να παρέμεινε στους 38 βαθμούς, η Άρσεναλ θα είχε δυο πόντους λιγότερους (30 αντί για 32), ενώ πτωτική πορεία ενός βαθμού θα είχαν Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την μεγαλύτερη απόκλιση θα είχε η Έβερτον, με 25 βαθμούς αντί για 19, ενώ η Γουλβς των Σα και Ποντένσε θα βρισκόταν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας πιο πάνω από την Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ