Μαρσιάλ σε Ράνγκνικ – «Θέλω να φύγω από την Γιουνάιτεντ»

Μαρσιάλ σε Ράνγκνικ – «Θέλω να φύγω από την Γιουνάιτεντ»

Ο Άντονι Μαρσιάλ θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετέφερε την επιθυμία του και τον υπηρεσιακό τεχνικό της αγγλικής ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ο Άντονι Μαρσιάλ θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό μάλιστα φέρεται να το μετέφερε και στον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας Ραλφ Ράνγκνικ.

Ο Μαρσιάλ φέτος έχει δύο συμμετοχές με 1 γκολ στην Premier League, ενώ συνολικά από το 2015 έχει 79 γκολ σε 268 συμμετοχές.

Ο Μαρσιάλ έχει τονίσει εδώ και καιρό πως θέλει να φύγει, αλλά δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το μέλλον του 26χρονου από την διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Η συζήτηση του Γάλλου επιθετικού με τον προπονητή του έγινε σε καλό κλίμα με τον Μάρσιάλ να αναφέρει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή στην καριέρα του.

Από την άλλη πλευρά ο Γερμανός τεχνικός μετά την συνάντηση της τους είπε: «Μου εξήγησε πως είναι στην ομάδα εδώ και επτά χρόνια και νιώθει πως είναι η στιγμή για μία αλλαγή, να πάει κάπου αλλού. Αντιλαμβάνομαι πως από την πλευρά του είναι ένα λογικό αίτημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ