«Οχι» του Βαγγέλη Μαρινάκη σε 14.000.000 λίρες για κορυφαίο ταλέντο – Μάχη τριών της Premier League (Vids)

«Οχι» του Βαγγέλη Μαρινάκη σε 14.000.000 λίρες για κορυφαίο ταλέντο – Μάχη τριών της Premier League (Vids)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε αρνητικά σε πρόταση ύψους 14.000.000 λιρών από ομάδα της Premier League για κορυφαίο ταλέντο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην Championship έχει βρει τον καλό της εαυτό μετά τον Οκτώβριο και με τον Στιβ Κούπερ στον πάγκο της έχει ανέβει στην 9η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς μακριά από τα play off ανόδου στην Premier League.

Η αγγλική ομάδα σε 16 ματς είχε μόλις μια ήττα προτού ηττηθεί χθες από τη Μίντλεσμπρο με 2-0, όμως και πάλι η εικόνα της δείχνει ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις της Championship στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής πορείας της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είναι άλλος από τον Μπρέναν Τζόνσον.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα στο Νησί με τη Νότιγχαμ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Premier League. Ο μόλις 20 ετών εξτρέμ της ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη αρέσει σε τουλάχιστον 4-5 ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας στην Αγγλία, ενώ η Νότιγχαμ φέρεται να έχει απορρίψει ήδη μια πολύ μεγάλη πρόταση για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον βρίσκεται στο στόχαστρο των Άρσεναλ και Τότεναμ, ενώ η Μπρέντφορντ πριν μερικές μέρες έκανε πρόταση 14.000.000 λιρών στη Νότιγχαμ για να τον αποκτήσει. Η απάντηση που έλαβαν οι «μέλισσες» από τον ισχυρό άνδρα της αγγλικής ομάδας και του Ολυμπιακού ήταν αρνητική, αφού δεν σκοπεύουν στη Νότιγχαμ να τον πουλήσουν για λιγότερα από 20.000.000 λίρες, ενώ θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας, προκειμένου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Και να διεκδικήσει ακόμη και την είσοδο της στα play off και από εκεί στην Premier League.

Όσον αφορά τον Μπρέναν Τζόνσον ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί φέτος σε 24 παιχνίδια στην Championship και μετράει 5 γκολ και 4 ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, και στα «φτερά» της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή υπό προϋποθέσεις και οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί είναι εντυπωσιακές. Είναι παιδί των ακαδημιών της Νότιγχαμ, ενώ έχει αγωνιστεί και μια σεζόν δανεικός στη Λίνκολν.

Ο Αντόνιο Κόντε της Τότεναμ, αλλά και ο Μικέλ Αρτέτα της Άρσεναλ, εχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τα προσόντα του. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός πως πλην των Άρσεναλ, Τότεναμ και Μπρέντφορντ στην «κούρσα» για την απόκτηση του, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι έχει μπει και η Έβερτον, η Νιούκαστλ και η Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, για να πωληθεί από την ομάδα του Στιβ Κούπερ πρέπει να φτάσει στα γραφεία του συλλόγου πρόταση πάνω από 20.000.000 λίρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ