Η Γιουνάιτεντ απέρριψε πρόταση της Σεβίλλης για Μαρσιάλ

Η Γιουνάιτεντ απέρριψε πρόταση της Σεβίλλης για Μαρσιάλ

Η Σεβίλλη κατέθεσε πρόταση δανεισμού για τον Αντονί Μαρσιάλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν αρνητικά.

Ο Άντονι Μαρσιάλ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος και σκέφτεται ήδη την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

Μάλιστα ο Μαρσιάλ έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράλφ Ράνγκνικ και του έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα με τον Γερμανό τεχνικό να είναι θετικός στο να αποχωρήσει ο Μαρσιάλ.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ήταν από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του και οι «μπλαουγκράνα» είχαν καταθέσει πρόταση στην Γιουνάιτεντ, αλλά απορρίφθηκε αμέσως. Η Σεβίλλη κατέθεσε σήμερα πρόταση δανεισμού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και αυτή απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο λόγος είναι πως οι «κόκκινοι διάβολοι» προτιμούν να τον πουλήσουν από το να τον παραχωρήσουν δανεικό, παίρνοντας φυσικά και το κατάλληλο ποσό. Ο Μαρσιάλ είχε αποκτηθεί από τη Γιουνάιτεντ το 2015, καταβάλλοντας 60 εκατ. ευρώ στη Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ