Διπλό τετράδας με «τεσσάρα» η Γουέστ Χαμ (1-4) – «Κόλλησε» με τη Σαουθάμπτον η Τότεναμ (1-1)

Διπλό τετράδας με «τεσσάρα» η Γουέστ Χαμ (1-4) – «Κόλλησε» με τη Σαουθάμπτον η Τότεναμ (1-1)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να επικρατήσει τελικά με 4-1 της Γουότφορντ, μειώνοντας έτσι στο -4 από την 4η Άρσεναλ. «Γκέλα» για την Τότεναμ που δεν μπόρεσε να... λυγίσει τη Σαουθάμπτον των δέκα ποδοσφαιριστών, μένοντας στο 1-1.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Γουέστ Χαμ κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι και να επικρατήσει τελικά με 4-1 της Γουότφορντ, μειώνοντας έτσι στο -4 από την 4η Άρσεναλ. «Γκέλα» για την Τότεναμ που δεν μπόρεσε να… λυγίσει τη Σαουθάμπτον των δέκα ποδοσφαιριστών, μένοντας στο 1-1.

Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ 1-4

Γουέστ Χαμ και πάλι σε τροχιά… σεντονιού. Παρότι τα «σφυριά» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφεραν να επιστρέψουν και να μετατρέψουν σε… πάρτι το «μίνι» λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουότφορντ, επικρατώντας με 4-1.

Στο -4 από την Άρσεναλ και πάλι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες η οποία δείχνει ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για μια από τις θέσεις της τετράδας.

Οι γηπεδούχοι πάντως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και μάλιστα πολύ νωρίς. Ο Ντένις έκανε το 1-0 και σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, βάζοντας από νωρίς στα βαθιά την ομάδα του Μόγιες. Μέσα σε δύο λεπτά ωστόσο άλλαξε όλο το παιχνίδι.

Πρώτα ισοφάρισε για τη Γουέστ Χαμ ο Σούτσεκ στο 27ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Μπενράμα έκανε το 2-1, πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή. Στο 58′ τα «σφυριά» έβαλαν τέλος στα «όνειρα» της Γουότφορντ, καθώς ο Νομπλ ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 3-1, πριν διαμορφώσει στις καθυστερήσεις το τελικό 4-1 ο Βλάσιτς.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάχμαν, Κάθκαρτ, Μαζίνα, Φεμένια (41’ Λουζά), Σιεράλτα, Κούτσκα, Σισοκό, Κινγκ, Τουφάν (62’ Σέμα), Ερνάντεθ (46’ Πέδρο), Ντενις

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ, Τζόνσον (81’ Μαζουακού), Ντιόπ, Ντόουσον, Σούτσεκ, Νόουμπλ, Μπενραχμά (85’ Βλάσιτς), Λαντσίνι (89’ Κραλ), Μπόουεν, Αντόνιο

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 1-1

Πισωγύρισμα για την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Τι και αν αγωνίστηκαν για περισσότερα από 50 λεπτά με έναν παίκτη παραπάνω; Οι spurs δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Σαουθάμπτον και έμειναν στο 1-1, χάνοντας δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στη μάχη της τετράδας.

Οι «Άγιο» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση στο 25ο λεπτό, όταν ο Γουόρτν Πράους νίκησε τον Γιορίς με ένα βολέ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι άγγιξαν και το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Λονγκ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντά.

Και τελικά το πλήρωσε στο 39’… Ο Σαλισού ανέτρεψε τον Σον μέσα στην περιοχή, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και έδωσε στον Κέιν την ευκαιρία να βρει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι…

Ο Άγγλος δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το «δώρο» και ευστόχησε, σημειώνοντας το 1-1.

Η ομάδα του Κόντε είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε μερικές τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το comeback, μένοντας έτσι στο 1-1…

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Μπεντνάρεκ, Περόντ, Γουόκερ Πίτερς, Βαλερί, Σαλισού, Ντιαλό, Γοόρντ Πράουζ, Σ.Άρμστρονγκ, Α.Άρμστρονγκ (83’ Ρέντμοντ), Λονγκ (72’ Μπρόια)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (46’ Ντόχερτι), Σάντσεθ, Έμερσον (77’ Χιλ), Χόιμπιεργκ, Άλι (62’ Λούκας Μόουρα), Ντάιερ, Γουίνκς, Σον, Κέιν.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής:

Κρίσταλ Πάλας – Νόριτς 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ