Λέστερ – Λίβερπουλ 1-0 : Ξεφεύγει η Σίτι – «Κάζο» για τη Λίβερπουλ και στο -6

Λέστερ – Λίβερπουλ 1-0 : Ξεφεύγει η Σίτι – «Κάζο» για τη Λίβερπουλ και στο -6

«Σοκ» για τη Λίβερπουλ στο King Power! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν σε κακή βραδιά και ηττήθηκε με 1-0 από τη Λέστερ και έμεινε στο -6 από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ήττα «σοκ» για τη Λίβερπουλ μέσα στο King Power! Σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Κλοπ έχασαν τα… άχαστα, η Λέστερ κατάφερε να κάνει τη «κηδεία» επικρατώντας με 1-0 χάρη σε ένα υπέροχο γκολ του Λούκμαν!

Μία ήττα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των «κόκκινων» να κυνηγήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς πλέον το «τραίνο» του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται στο +6 από Λίβερπουλ και Τσέλσι που παίζουν μεταξύ τους στο Λονδίνο στις 2/1!

Έπαιξε σε όλο το ματς ο Τσιμίκας. Μοιραίος ο Σαλάχ που έχασε πέναλτι στο 16ο λεπτό.

Η Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έβαλε στην… περιοχή της τη Λέστερ από νωρίς.

Οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ είχαν και την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν στο 15ο λεπτό ο Μο Σαλάχ κέρδισε πέναλτι από τον Εντιντί. Ο Αιγύπτιος ανέλαβε και την εκτέλεση, ωστόσο είδε πρώτα τον Σμάιχελ να του βγάζει το πέναλτι και έπειτα το οριζόντιο δοκάρι, καθώς ούτε η κεφαλιά που πήρε στο ριμπάουντ δεν ήταν ικανή για να δώσει το προβάδισμα στους «κόκκινους».

Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο πέναλτι που χάνει ο Σαλάχ στην Premier League και το πρώτο από τον Οκτώβριο του 2017.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πιεση και έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες με τους Ζότα και Σαλάχ. Η Λέστερ ήταν φανερά κουρασμένη από το παιχνίδι με τη Σίτι, ωστόσο έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ.

Μία με τον Βάρντι στο 35′ και μία με τον Μάντισον στο 37′, ωστόσο και τις δύο φορές είδαν από ένα «στοπ»…

Η είσοδος του Λούκμαν στο δεύτερο μέρος άλλαξε όλη την εικόνα της Λέστερ στο παιχνίδι. Και στο 59ο λεπτό ήρθε το «μπαμ». Ο επιθετικός των «αλεπούδων» έκανε ωραίο σλάλομ και τελείωσε άψογα τη φάση για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ο Κλοπ προχώρησε σε αλλαγές, έριξε μέσα και τον Φιρμίνο, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και η Λέστερ έφτασε σε μία τεράστια νίκη με την οποία άφησε στο -6 από την κορυφή τη Λίβερπουλ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τόμας, Εντιντί, Αμαρτέι, Καστάιν, Σουμαρέ, Τσάουντρι (56’ Τίλεμανς), Ντιούσμπερι Χολ, Μάντισον (69’ Ολμπράιτον), Ιεανάτσο (56’ Λούκμαν), Βάρντι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ματίπ, Τσιμίκας, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο (63’ Μίλνερ), Χέντερσον (70’ Φιρμίνο), Τσάμπερλεϊν (56’ Κεϊτά), Σαλάχ, Μανέ, Ζότα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ