«Βόμβες» Λουκάκου – «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι, ελπίζω να επιστρέψω στην Ιντερ» (pic)

«Βόμβες» Λουκάκου – «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι, ελπίζω να επιστρέψω στην Ιντερ» (pic)

Μόνο χαρούμενος δεν είναι ο Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι, με τον Βέλγο επιθετικό να δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ το συντομότερο δυνατό!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ρομέλου Λουκάκου αποχώρησε από την Ίντερ για να μετακομίσει ξανά στην Τσέλσι έπειτα από 7 χρόνια.

Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «νερατζούρι», καθώς με 24 γκολ και 10 ασίστ σε 32 παιχνίδια πήρε από το χέρι τους «νερατζούρι» και τους οδήγησε στην κατάκτηση του Scudetto.

Η σεζόν για τον Λουκάκου ξεκίνησε εξαιρετικά, ωστόσο στη συνέχεια έμεινε εκτός δράσης για 3,5 μήνες λόγω τραυματισμού και κορωνοϊού. Εδώ και λίγες μέρες έχει επιστρέψει στα γήπεδα, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι καθόλου ικανοποιημένος στους Λονδρέζους.

Σε συνέντευξή του, ο 28χρονος διεθνής φορ δήλωσε πως το σύστημα το οποίο πάιζει ο Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι δεν του αρέσει, ενώ τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ όσο το δυνατόν συντομότερα.

«Πραγματικά ελπίζω από τα βάθη της καρδιάς μου να επιστρέψω στην Ίντερ. Όχι στο τέλος της καριέρας μου αλλά όσο είμαι ακόμη σε τοπ επίπεδο ώστε να κερδίσω περισσότερα μαζί τους. Θέλω να απολογηθώ στους οπαδούς της Ίντερ, ήταν σε λάθος στιγμή όσα είπα. Όσα κάνατε για εμένα θα μείνουν για πάντα.

Σωματικά είμαι καλά. Όμως δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ έχει επιλέξει να παίζει με άλλο σύστημα. Δεν θα τα παρατήσω, θα είμαι επαγγελματίας», δήλωσε ο Λουκάκου και συνέχισε:

«Πιστεύω όσα έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι δεν έπρεπε να συμβούν έτσι. Το πως έφυγα από την Ίντερ, το πως ήταν η κατάσταση με τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό με ενοχλεί γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή.

Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Πάντα έλεγα πως έχω την Ίντερ στην καρδιά μου. Το ξέρω πως θα επιστρέψω στην Ίντερ, πραγματικά το ελπίζω. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία. Αυτή είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω και να αφήσω τον κόσμο να μάθει τι πραγματικά έγινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ