Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 3-1 – «Κέρασε» για τα γενέθλια του Σερ Αλεξ η Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 3-1 – «Κέρασε» για τα γενέθλια του Σερ Αλεξ η Γιουνάιτεντ

Μία εξαιρετική - στο πρώτο ημίχρονο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Μπέρνλι και γιόρτασε με νίκη τα 80α γενέθλια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Παραμονές των γενεθλίων του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορούσε να μην νικήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι καταιγιστικοί – για ένα ημίχρονο – Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν με 3-1 της Μπέρνλι, πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, έφτασαν τους 31 βαθμούς και μείωσαν την διαφορά από την τετράδα και την Άρσεναλ στο -4, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κριστιάνο Ρονάλντο (1 γκολ, 1 ασίστ), με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να εμπλέκεται για 17η συνεχόμενη χρονιά, τουλάχιστον σε 10 γκολ της ομάδας του σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, μετά από σχεδόν 10 μήνες και το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν βγαλμένο από τα όνειρα του Ραλφ Ράνγκνικ. Πίεση ψηλά, γρήγορη εναλλαγής της μπάλας. Μόλις στο 8ο λεπτό, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν προβάδισμα με το πλασέ του ΜακΤόμινεϊ.

Στο 27΄ οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν αέρα δυο τερμάτων, καθώς μετά από προσωπική ενέργεια του Σάντσο, ο Μι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Το δεύτερο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Ράνγκνικ και στο 35΄ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, μπροστά σε άδειο τέρμα, μετά από την προσπάθεια του ΜακΤόμινεϊ.

Κάπου εκεί, η Μπέρνλι έβγαλε αντίδραση και στο 38΄ μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια ο Άαρον Λένον μείωσε σε 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβασε τις στροφές, η Μπέρνλι δεν μπορούσε να φανεί απειλητική και ο Ράλφ Ράνγκνικ σημείωσε την τρίτη του νίκη στο Νησί σε τέσσερις αναμετρήσεις, με τους Κόκκινους Διαβόλους να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για το 2021 με νίκη ψυχολογίας και να στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Δευτέρας (3/1) κόντρα στην Γουλβς των Σα και Ποντένσε στο Ολντ Τράφορντ.

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπεϊγί (66’ Βαράν), Μαγκουάιρ, Σο, Γουάν Μπισάκα, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς, Γκρίνγουντ (81’ Νταλότ), Σάντσο, Καβάνι, Ρονάλντο

Μπέρνλι: Χένεσεϊ, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Τέιλορ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ (84’ Πίτερς), Κορκ (58’ Στίβενς), Γκούντμουντσον, Λένον (74’ Βίντρα), Γουντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ