Ληστές γροθοκόπησαν τον Κανσέλο (pic)

Ληστές γροθοκόπησαν τον Κανσέλο (pic)

Ο αμυντικός της Μάνστεστερ Σίτι στην προσπάθεια του να προστατέψει την οικογένεια του από τέσσερις ληστές χτυπήθηκε βιαία στο πρόσωπο.

Θύμας ληστείας έπεσε την Πέμπτη(30/12) ο Πορτογάλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι Ζοάν Κανσέλο. Πιο συγκεκριμένα τέσσερα άτομα προσπάθησαν να εισβάλουν στην οικεία του 27χρονου ποδοσφαιριστή, την ώρα μάλιστα που ο ιδιος βρισκόταν μέσα παρέα με την οικογένεια του.

Ο Πορτογάλος βλέποντας το κίνδυνο που διατρέχει η γυναίκα του και τα παιδιά του, προσπάθησε να αποθήση τους ληστές οι οποίοι τον χτύπησαν βίαια στο πρόσωπο.

Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφία του όπου είναι εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό του και συνοδεύεται από το ακόλουθο κείμενο:

«Δυστυχώς σήμερα δέχθηκα επίθεση από τέσσερις δειλούς, που με χτύπησαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν και την οικογένειά μου. Αυτά παθαίνεις όταν αντιστέκεσαι, βλέπετε το πρόσωπό μου. Κατάφεραν να μου αποσπάσουν όλα τα κοσμήματα και να αφήσουν τα σημάδια τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχουν άνθρωποι με τόσο μίσος. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η οικογένειά μου κι ευτυχώς όλοι είναι καλά. Και ακόμη ένα εμπόδιο στη ζωή μου, ένα ακόμη που θα υπερβώ».

Άνθρωποι από το επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι έσπευσαν στο σπίτι του Κανσέλο προκειμένου να συμπαρασταθούν και να στηρίξουν τον ίδιο και την οικογένειά του ύστερα από το σοκ που πέρασαν.

Την Παρασκευή 31/12 θα αποφασιστεί αν ο Πορτογάλος μπακ θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ