Τότεναμ – Ο Κόντε ζήτησε άμεσα την ενίσχυση της ομάδας

Τότεναμ – Ο Κόντε ζήτησε άμεσα την ενίσχυση της ομάδας

Ο Αντόνιο Κόντε αξιολόγησε το υπάρχον υλικό της Τότεναμ και ζήτησε μεταγραφές μιας και όπως υποστήριξε η διαφορά είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με τα υπόλοιπα κορυφαία κλαμπ της Αγγλίας.

O Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της Τότεναμ εδώ και δύο μήνες. Ο 52χρονος θέλει να περάσει την δική του φιλοσοφία στα σπιρούνια, και δώσει την δική του σγραγίδα στην ομάδα.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει τα κατάλληλα «όπλα» για να μετατρέψει την Τότεναμ σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα ξεκινάει από την ίδια αφετηρία με τα υπόλοιπα μεγάλα κλαμπ της Αγγλίας.

Έπειτα από δύο εβδομάδες είχα πει ότι χρειάζεται να βελτιώσουμε την ποιότητα αυτής της ομάδας και σίγουρα πρέπει να το κάνουμε. Ήμουν σίγουρος γι’ αυτό μετά από 7 με 10 ημέρες και μετά έπρεπε να κάνω μία αξιολόγηση σε ποιους μπορώ να βασιστώ και σε ποιους όχι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη με τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Μετά την αξιολόγηση που έκανα με τους συνεργάτες μου η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη από πριν. Θα έχω μια συνάντηση με τον σύλλογο για να πω τη γνώμη μου για την ομάδα και τη γνώμη μου για την κατάστασή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ