Τσέλσι – Έγινε το πρώτο βήμα με Ντιν, στα «ραντάρ» και ο Τρίπιερ

Τσέλσι – Έγινε το πρώτο βήμα με Ντιν, στα «ραντάρ» και ο Τρίπιερ

Τις «τρύπες» της στα άκρα προσπαθεί να κλείσει η Τσέλσι.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Τσέλσι στη μάχη της Premier League, καθώς μετά και τη νέα γκέλα με την Μπράιτον, οι «μπλε» βρίσκονται πλέον στο -8 από την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με παιχνίδια απέναντι στη Λίβερπουλ, την Τότεναμ και τους Πολίτες!

Όλα αυτά, την ώρα που ο Τόμας Τούχελ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπεν Τσίλγουελ και Ρις Τζέιμς, οι οποίοι είναι οι δύο καλύτεροι του παίκτες για φέτος. Ο Άγγλος αριστερός φουλ μπακ υπέστη ρίξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο δεξιός φουλ μπακ τραυματίστηκε απέναντι στην Μπράιτον και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «μπλε» έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους κινήσεις, ώστε να καλύψουν άμεσα τις «τρύπες» και για αυτό έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Λούκας Ντιν της Έβερτον. Η Τσέλσι φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με την πλευρά του Γάλλου, ο οποίος από τη μεριά του έχει ζητήσει από την Έβερτον να τον αφήσει να υποχωρήσει.

Από την άλλη, για το δεξί άκρο, οι Λονδρέζοι έχουν ψηλά στη λίστα τον Τρίπιερ της Ατλέτικο, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Νιούκαστλ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ