«Βόμβα» στο Νησί – Η Νιούκαστλ «χτυπάει» πρωτοκλασάτο παίκτη της Άρσεναλ!

«Βόμβα» στο Νησί – Η Νιούκαστλ «χτυπάει» πρωτοκλασάτο παίκτη της Άρσεναλ!

Η Νιούκαστλ ήρθε σε επαφή με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του Ομπαμεγιάνγκ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ σκέφτεται και το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα εξαιτίας ενός πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο είχε υποπέσει και έγινε η αιτία να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Άρσεναλ.

Μάλιστα, ο Αφρικανός επιθετικός στα τελευταία επτά παιχνίδια της ομάδας του βρισκόταν συνεχώς εκτός αποστολής, ενώ προπονείται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους και αυτό δηλώνει πως αυτή τη στιγμή αποτελεί ξένο σώμα για την Άρσεναλ, ενώ έχει να αγωνιστεί από 6 Δεκεμβρίου στην ήττα των Κανονιέρηδων με 2-1 από την Έβερτον.

Σύμφωνα με την αγγλική Daily Mirror η Νιούκαστλ, η οποία βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει τρόπους για να σωθεί ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επιπλέον, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Νιούκαστλ είναι θετική στο να αγοράσει τον παίκτη από την Άρσεναλ, αφού την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπολογίζεται και φαίνεται πως μετά από συζητήσεις οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε ένα ποσό κοντά στα 24 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ