Ο Λουκάκου δηλώνει παίκτης της Ίντερ στο Facebook (pic)

Ο Λουκάκου δηλώνει παίκτης της Ίντερ στο Facebook (pic)

Ο Ρομέλου Λουκάκου μπορεί στο προφίλ του στο Facebook να εμφανίζεται με την φανέλα της Τσέλσι, ωστόσο στο βιογραφικό του δηλώνει παίκτης της Ίντερ.

Ο επιθετικός της Ρομέλου Λουκάκου στο Facebook στην φωτογραφία προφίλ του εμφανίζεται με την φανέλα της Τσέλσι, όμως άλλαξε το βιογραφικό και δηλώνει ακόμα παίκτης της πρώην ομάδας του της Ίντερ.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έφεραν αναταραχή στο εσωτερικό της Τσέλσι ακολούθησαν οι αινιγματικές κινήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διέγραψε τον λογαριασμό του στο twitter, ενώ και στο Facebook δηλώνει ποδοσφαιριστής της Ίντερ.

Mετά από λίγες ώρες οι ακόλουθοι του στο twitter ανακάλυψαν ότι το προφίλ του είχε εξαφανιστεί, ενώ παρότι διατηρεί τη φωτογραφία προφίλ του με τη φανέλα της Τσέλσι, ο Λουκάκου φαίνεται πως έσβησε τους Λονδρέζους από το βιογραφικό του στο Facebook κρατώντας το όνομα της πρώην ομάδας του.

Όλα λογικά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην σημερινή συνάντηση με τον Τόμας Τούχελ και είναι δεδομένο ότι πρόκειται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε εδώ το προφίλ του Λουκάκου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ