Ράνγκνικ – «Η Γουλβς είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει»

Ράνγκνικ – «Η Γουλβς είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει»

Μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Γουλβς εντός έδρας με 1-0 ο Ράνγκνικ ανέφερε πως οι «λύκοι» είναι η καλύτερη ομάδα που έχουν αντιμετωπίσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εντός έδρας από την Γουλβς με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Premier League, με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα να κρατά το μηδέν στις καθυστερήσεις και να χαρίζει στην ομάδα του την νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράλφ Ράνγκνιν, στις δηλώσεις του τόνισε πως η Γουλβς είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα και ότι είχαν τα περισσότερα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο από κάθε άλλο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράλφ Ράνγκνιν: 

«Η Γουλβς ήταν η καλύτερη ομάδα με την οποία έχουμε παίξει. Είχαμε περισσότερα προβλήματα σήμερα από ό,τι στα άλλα παιχνίδια. Έπαιζαν με τέσσερις ή πέντε χαφ και είχαμε προβλήματα με τον έλεγχο του συγκεκριμένου μέρους του γηπέδου. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το τακτικό μας σύστημα και είχαμε περισσότερο έλεγχο, δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά χάσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε και πρέπει να ομολογήσω ότι άξιζαν τη νίκη».

«Το παιχνίδι έδειξε ότι έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Κάναμε πολλά αδικαιολόγητα λάθη. Δεν θέλω να μιλήσω για ατομικές επιδόσεις παικτών, είναι πρόβλημα για όλη την ομάδα. Δεν θα είχε νόημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ