Μάρκο Σίλβα : Ψηλά στη λίστα της Γουέστ Χαμ

Μάρκο Σίλβα : Ψηλά στη λίστα της Γουέστ Χαμ

Την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ αν αποχωρήσει ο Ντέιβιντ Μόγιες το καλοκαίρι από την ομάδα του Λονδίνου.

Ο Μάρκο Σίλβα εξακολουθεί να βρίσκεται στην ατζέντα ομάδων της Premier League. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχοντας ήδη την εμπειρία από Χαλ και Γουότφορντ, φέρεται να είναι ο κύριος στόχος για τον πάγκο της Γουέστ Χαμ ενόψει της επόμενης σεζόν. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο σύλλογος του Λονδίνου προετοιμάζεται για τη διαδοχή του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει ήδη δώσει σημάδια ότι σκοπεύει να φύγει στο τέλος της σεζόν και αν και αυτό δεν αποτελεί επιθυμία των «σφυριών». Οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας όμως φαίνεται πως είναι προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο και έχουν κοιτάξει στην αγορά γα κάποιες περιπτώσεις.

Στην κορυφή της λίστας αυτής σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, είναι ο 40χρονος Πορτογάλος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος αυτό τον καιρό. Πάντως το δημοσίευμα αναφέρει πως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει αν η Γουέστ Χαμ δεν εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και κυρίως αν δεν αποχωρήσει ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ