Αυτός είναι το νέο αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Αυτός είναι το νέο αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αλλαγή προπονητή, «γυρίζει» σελίδα και στα διοικητικά της τερματίζοντας τη συνεργασία με τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλό της, Εντ Γούντγουορντ και αναβαθμίζοντας τον Ρίτσαρντ Άρνολντ.

Η εποχή του Εντ Γούοντγουορντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο τέλος της. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετά τις αλλαγές στην άκρη του πάγκου περνούν σε νέα εποχή και διοικητικά, με την αναβάθμιση του Ρίτσαρντ Άρνολντ πλέον, στον ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου.

Ο Άρνολντ δεν είναι άγνωστο πρόσωπο στον σύλλογο, αφού δραστηριοποιείται από το 2007 σε πόστο των οικονομικών επιχειρήσεων στο κλαμπ, έχοντας πτυχίο λογιστικής. Πριν την Μάντσεστερ ήταν διευθυντής εταιρείας παραγωγής ταινιών, ενώ μπήκε και στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Η πρώτη μεταγραφή του Γούντγουαρντ στο Μάντσεστερ ήταν ο Φελαϊνί από την Έβερτον το 2013. Αργότερα απέκτησε τον Μαρσιάλ, τον οποίο μάλιστα θεωρούσε ως τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, χωρίς αυτός να αποδίδει τα αναμενόμενα.

Κατά τη θητεία του Μουρίνιο του αρνήθηκε ουκ ολίγες φορές μεταγραφική ενίσχυση, παίρνοντας μόνον τον Φρεντ για τον οποίο δεν… ψηνόταν και πολύ ο Πορτογάλος, αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, καθώς ήθελε παίκτη στον άξονα.

Τα τελευταία χρόνια ήταν «κόκκινο πανί» και για τον κόσμο κι έτσι επελέγη ένα «δικό της παιδί», με την ελπίδα ότι θα τα κατφέρει καλύτερα στη διαχείρηση του υλικού και κυρίως στον τομέα της λήψης αποφάσεων και της γενικότερης πολιτικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Ρίτσαρντ Άρνολντ θα είναι ο νέος μας διευθύνων σύμβουλος από την 1η Φεβρουαρίου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ