Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή στην εποχή των Σαουδαράβων (pic,vid)

Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή στην εποχή των Σαουδαράβων (pic,vid)

Το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα για τις «καρακάξες» στην νέα εποχή είναι γεγονός...

Ήταν γνωστό πλέον είναι και επίσημο. Η Νιούκαστλ ολοκλήρωσε την πρώτη μεταγραφή της νέας εποχής καθώς τα βρήκε με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Τρίπιερ.

Οι «καρακάξες» έβγαλαν από τα ταμεία ένα ποσό γύρω στα 14,5 εκατομμύρια προκειμένου να επαναπατρίσουν τον Άγγλο μπακ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Νιούκαστλ. Όλοι γνωρίζουν ότι οι οπαδοί είναι απίστευτα παθιασμένοι και θα δώσω τα πάντα για αυτούς. Ανυπομονώ να πάω στη δουλειά. Ευχαριστώ όλους στον σύλλογο και τους οπαδούς για το πολύ θερμό καλωσόρισμα που έχω λάβει μέχρι στιγμής», ανέφερε κατά την παρουσίασή του ο Τρίπιερ.

Ο 31χρονος επιστρέφει στον μαγικό κόσμο της Premier League μετά από δύο χρόνια, καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των Μάντσεστερ Σίτι, Μπάρνσλεϊ, Μπέρνλι και φυσικά Τότεναμ, πριν πάρει μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη οποία κατέγραψε 86 συμμετοχές, έχοντας καταφέρει να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Ισπανικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ