Πογκμπά – Εκτός δράσης για ακόμη τέσσερις εβδομάδες

Πογκμπά – Εκτός δράσης για ακόμη τέσσερις εβδομάδες

Εκτός δράσης για ακόμη τέσσερις εβδομάδες θα παραμείνει ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τις υπηρεσίες του Πολ Πογκμπά θα στερηθούν οι «κόκκινοι διάβολοι» για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ο Γάλλος ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, στα μέσα Νοεμβρίου θα χρειαστεί να παραμείνει για ακόμη μια δυο εβδομάδες εκτός.

Αυτό γιατί το μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε στο δεξί πόδι αρχικά εκτιμήθηκε πως θα τον άφηνε εκτός δράσης για περίπου 1,5 με 2 μήνες, ωστόσο, τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά.

Τα δυσάρεστα γεγονότα για τον Πογκμπά, επιβεβαιώσε με δηλώσεις του και ο υπηρεσιακός προπονητής της Γιουνάιτεντ Ράφλ Ρανγκνικ:

«Πριν από μια εβδομάδα μου είπαν ότι θα χρειαστούν άλλες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες. Τον είδα σήμερα το πρωί πριν από την προπόνηση, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει. Δεν προπονείται ακόμα με την ομάδα. Από όσο γνωρίζω από το ιατρικό τμήμα, θα διαρκέσει άλλες τρεις εβδομάδες, τέσσερις εβδομάδες και όταν είναι έτοιμος για προπόνηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και σε αγωνιστική κατάσταση. Πιθανώς θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι να μπορέσει πραγματικά να αγωνιστεί για την πρώτη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ