Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Απογοητευμένος με την κατάσταση της ομάδας ο Ρονάλντο, στην Άγγλια ο ατζέντης του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Απογοητευμένος με την κατάσταση της ομάδας ο Ρονάλντο, στην Άγγλια ο ατζέντης του

Στην Αγγλία βρίσκεται ο διάσημος ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο Ζορζέ Μέντες, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κατάσταση το τελευταίο διάστημα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ιδανική. Τα αποτελέσμα της ομάδας, όσο και η βαθμολογική της θέση έχουν φέρει γκρίνια, και εσωστρέφεια στα αποδυτήρια των «κόκκινων διάβολων», με χαρακτηριστικό να είναι πως 17 ποδοσφαιριστές της ομάδας, έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν.

Φυσικά όλα αυτά δεν αφήνουν ανεπηρέαστο και το μεγάλο αστέρι της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εμφανίζεται αρκετά προβληματισμένος με τα όσα συμβαίνουν μέχρι στιγμής, και που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να συναντήση με την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ», έπειτα από 12 χρόνια.

Μάλιστα στην Αγγλία μετέβει και ο διάσημος εκπρόσωπος του Ζορζέ Μέντες, ο οποίος είχε από κοντά συζητήσεις με τον 36χρονο σούπερ σταρ, για το πως πάνε τα πράγματα οια πιστεύουν ότι είναι τα προβλήματα, πώς θα μπορούσαν να λυθούν και ποιες μπορεί να είναι οι λύσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ