Τι συμβαίνει με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Premier League…

Τι συμβαίνει με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Premier League…

Η Premier League «χτυπήθηκε» πολύ από τη μετάλλαξη «Όμικρον» τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως φαίνεται πως επιστρέφει σιγά σιγά σε μια κανονικότητα.

Η Premier League ήταν ένα από τα πρωταθλήματα που «χτυπήθηκαν» περισσότερο από τη μετάλλαξη «Όμικρον» με αποτέλεσμα να οδηγηθούν πολλά παιχνίδια σε αναβολές και σχεδόν όλες οι ομάδες να έχουν σοβαρά προβλήματα με πολλά κρούσματα.

Οι προηγούμενες δυο βδομάδες ήταν πολύ δύσκολες και για τους συλλόγους και για τη διοργανώτρια αρχή, όμως πλέον φαίνεται η κατάσταση με τον κορωνοϊό να παρουσιάζει ύφεση, αφού αυτή τη βδομάδα μειώθηκαν τα κρούσματα. Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης τη Δευτέρα (10/01) από την Premier League υπάρχει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα μείωση των κρουσμάτων και φαίνεται πως σιγά σιγά επιστρέφει στην κανονικότητα το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ειδικότερα, στους ελέγχους που έγιναν την περασμένη εβδομάδα προέκυψαν 72 νέα κρούσματα, μειωμένα δηλαδή κατά 22, σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα

«Η Premier League μπορεί να επιβεβαιώσει ότι από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν 12.973 τεστ Covid-19 σε παίκτες και προσωπικό των συλλόγων. Από αυτά, υπήρξαν 72 νέα θετικά κρούσματα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός ρεκόρ αφορά σε 103 κρούσματα, που είχαν καταγραφεί την εβδομάδα των Χριστουγέννων από 20 έως 26 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ