Αποκαλύψεις Σαλάχ για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Αποκαλύψεις Σαλάχ για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Ο Αιγύπτιος σταρ πέταξε το... μπαλάκι στη διοίκηση.

Είναι ο σταρ της Λίβερπουλ. Ο παίκτης που με μια κίνηση, ξεσηκώνει τους πάντες στο Άνφιλντ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διανύει την 5η του σεζόν στην κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Η συζήτηση για το μέλλον του έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να πετάει το… μπαλάκι στη διοίκηση των Reds. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών, με τον Σαλάχ ωστόσο, να εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει στην… Ιθάκη του.

Ο 29χρονος παίκτης ζητάει 300.000 με 380.000 λίρες την εβδομάδα για να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, με τη Λίβερπουλ να μην έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποδεχθεί τα «θέλω» του.

Ο Σαλάχ μίλησε για το μέλλον του, δίνοντας… πάσα στους Reds: «Είμαι εδώ για πέμπτη χρονιά. Γνωρίζω τον σύλλογο πολύ καλά. Αγαπώ τους οπαδούς κι αυτοί εμένα. Αλλά η διοίκηση, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση. Είναι στα χέρια της, ξέρουν τι θέλω. Εγώ θέλω να παραμείνω στην ομάδα, δεν είναι στο χέρι μου αλλά δεν ζητάω τρελά πράγματα. Το θέμα είναι όταν ζητάς κάτι και σου δείχνουν ότι μπορούν να σου δώσουν κάτι γιατί εκτιμούν αυτό που έκανες για τον σύλλογο», τόνισε μεταξύ άλλων στο «GQ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ