O Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κατακτήσει την Premier League (pics+vid)

O Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κατακτήσει την Premier League (pics+vid)

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έγινε ο νέος ιδιοκτήτης της Χαλ και πλέον ετοιμάζει τα μεγάλα σχέδιά του για να... κατακτήσει την Premier League.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι εδώ και λίγες μέρες με κάθε επισημότητα ο νέος ιδιοκτήτης της Χαλ, καθώς ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal για την απόκτηση της αγγλικής ομάδας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως ο Τούρκος παραγωγός ενδιαφέρεται να μπει στην ποδοσφαρική βιομηχανία.

Ο Ιλιτζαλί παραχώρησε συνέντευξη στην «Daily Mail» και αποκάλυψε πως σχεδίαζε επί χρόνια την είσοδό του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων μίλησε για τους στόχους της Χαλ, την οποία θέλει να τη δει στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως θέλει η ομάδα του να ακολουθήσει τα… χνάρια της Λέστερ και να κατακτήσει την Premier League!

«Ήμουν πάντα ερωτευμένος με το αγγλικό ποδόσφαιρο, οπότε όταν είχα την οικονομική δύναμη αποφάσισα να αγοράσω έναν σύλλογο στην Αγγλία. Ήθελα να νιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο στο αίμα μου. Το να αγοράσω μια ομάδα ήταν το όνειρό μου.

«Το Χαλ έχει τη γέφυρα Humber όπως η Κωνσταντινούπολη τη γέφυρα του Βοσπόρου. Αυτό είναι ένα άλλο σημάδι του πεπρωμένου. Ακόμα και τα χρώματα της φανέλας με τράβηξαν τόσο πολύ. Τότε ήμουν με τον αδελφό μου και είπα: Αυτή είναι η πόλη μου και αυτή είναι η ομάδα μου».

«Στόχος είναι η άνοδος στην Premier League. Εάν ανέβουμε δεν θα είμαστε από τα φαβορί για υποβιβασμό. Στόχος είναι να πιέσουμε τις έξι πρώτες ομάδες. Εκτιμώ πολύ την πορεία της Λέστερ τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσα να πω ότι θα θέλαμε να είμαστε η νέα Λέστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ