Χάαλαντ – Ο Γκουαρντιόλα επιμένει αλλά ο Νορβηγός… ονειρεύεται Ρεάλ με Εμπαπέ (pics)

Χάαλαντ – Ο Γκουαρντιόλα επιμένει αλλά ο Νορβηγός… ονειρεύεται Ρεάλ με Εμπαπέ (pics)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί το... μήλο της έριδος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να επιμένει για τη μεταγραφή του Νορβηγού στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο νεαρός επιθετικός... ονειρεύεται να παίξει στη Ρεάλ μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ παραμένει στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να κρατήσει τον Νορβηγό άσο στις τάξεις της και την επόμενη σεζόν.

Αυτό δύσκολα θα συμβεί, με τον Νορβηγό να… πολιορκείται από προτάσεις πρωτοκλασάτων ομάδων, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Πλέον ετοιμάζεται να μπει… σφήνα και η Μάντσεστερ Σίτι στο παιχνίδι της απόκτησης του Χάαλαντ, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ασκεί πιέσεις στη διοίκηση των Citizens να ανεβάσει την προσφορά της και να τον φέρει στο «Έτιχαντ».

Ο Χάαλαντ έχει συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, όμως η ρήτρα αποδέσμευσης είναι «χαμηλή», καθώς τα 75 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, δεν είναι ένα ποσό «απαγορευτικό» για ομάδες με τόσο υψηλό μπάτζετ.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ ζήτησαν συνάντηση με τον πατέρα του Χάαλαντ και τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ενημερωθούν όσο γίνεται πιο νωρίς για τις προθέσεις του Νορβηγού επιθετικού. Και αυτές είναι… γνωστές, όπως αναφέρει η ισπανική «AS».

Ο Χάαλαντ έχει ήδη αποφασίσει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να τονίζει πως ο νεαρός φορ έχει δώσει οδηγίες στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραιόλα, να τα βρει σε όλα με τους «μερέγχες» όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτή η απόφαση του Χάαλαντ φυσικά στηρίζεται και στο γεγονός πως η Ρεάλ μέσα στον Γενάρη θα καταθέσει σίγουρα πρόταση στον Κιλιάν Εμπαπέ και ο Νορβηγός ονειρεύεται να αγωνιστεί δίπλα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ