Κλοπ σε δημοσιογράφο – «Πες μου μία ομάδα που δεν θα της έλειπαν οι Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά»

Κλοπ σε δημοσιογράφο – «Πες μου μία ομάδα που δεν θα της έλειπαν οι Σαλάχ, Μανέ και Κεϊτά»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μετά την ισοπαλία με την Άρσεναλ, ρωτήθηκε για τις απουσίες της ομάδας του λόγω του Coppa Africa, τονίζοντας ότι οι «reds» μπορούν να παίξουν καλύτερα.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του League Cup, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ».

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις, καθώς οι Σαντιό Μανέ, Μο Σαλάχ και Ναμπί Κεϊτά βρίσκονται στο Καμερούν με τις εθνικές τους ομάδας για το Coppa Africa.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των «reds», οι οποίοι διαχειρίστηκαν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα απουσιών, τονίζοντας πάντως πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

«Πες μου μια ομάδα που δεν θα της έλειπε ο Μανέ και ο Σαλάχ και ο Κεϊτά! Φυσικά και μας λείπουν. Το γνωρίζουμε ήδη εδώ και χρόνια ότι μπορεί να συμβεί. Αν θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για αυτό; Δεν το νομίζω, γιατί όλα τα πράγματα που κάναμε στο παρελθόν ήταν επειδή είχαμε την ομάδα που είχαμε, οπότε αυτή είναι η κατάσταση.

Είχαμε ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα και αυτή η ομάδα που παρατάξαμε απόψε μπορεί να παίξει ή να λύσει αυτό το ποδοσφαιρικό πρόβλημα, σίγουρα. Αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι υπάρχει και ένας αντίπαλος που παλεύει για κάτι και ήταν μια πολύ παθιασμένη εμφάνιση από την Άρσεναλ. Γι’ αυτό ήταν 0-0, το δεχόμαστε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και γι’ αυτό θα δουλέψουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 54χρονος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ