Mπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1

Mπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1

Η Μπράιτον και η Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά του ματς.

Η Μπράιτον και η Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο 1-1 για την 22η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα βαθμό της ισοπαλίας τρία λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90 χάρη σε ένα αυτογκόλ του Άντερσεν.

Ο αγώνας

Η Μπράιτον ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και στο 10ο λεπτό έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν το πλασέ του Τροσάρ απέκρουσε ο Μπάτλαντ. Στο 38ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι ωστόσο ο Γκρος που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Κρίσταλ Πάλας. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο εξακολουθούσε να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Μόντερ. Ότι δεν είχαν καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή οι γηπεδούχοι το κατάφερε η Κρίσταλ Πάλας που άνοιξε το σκορ με ένα τρομερό βολέ του Γκάλαχερ στο 69ο λεπτό κάνοντας το 0-1. Όλα έδειχναν ότι Κρίσταλ Πάλας θα φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπράιτον, όμως στο 87ο λεπτό ο Άντερσεν πέτυχε αυτογκόλ μετά το γύρισμα του Μοπέ. Λίγο έλειψε μάλιστα να σημειωθεί και ολική ανατροπή στο 90΄, όμως η κεφαλιά του Γουέλμπεκ πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ