Άρσεναλ – Με μισή… ντουζίνα απουσίες κόντρα στην Τότεναμ

Άρσεναλ – Με μισή… ντουζίνα απουσίες κόντρα στην Τότεναμ

Η Άρσεναλ δεν γνωρίζει αν θα εχει στην διάθεση της 13 παίκτες και έναν επιπλέον τερματοφύλακα για να παρατάξει απέναντι στην Τότεναμ, κάτι που την οδήγησε να ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή της Premier League την αναβολή της αναμέτρησης.

Το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ βρίσκεται στον… αέρα μιας και οι κανονιέρηδες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσίων, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα ο Μικέλ Αρτέτα να έχει στην διάθεση του μόνο 13 ποδοσφαιριστές!

Πιο συκγεκριμένα εκτός είναι οι  Ομπαμεγιάνγκ, Πάρτεϊ, Πεπέ και Ελνένι οι οποίοι είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Οι Σοάρες, Σάκα, Τσέιμπερς και Τίρνεϊ αποκόμισαν προβλήματα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Οι Τομιγιάσου, Κολάσινατς και Σμιθ – Ρόου είναι απόντες καιρό, ο Τζάκα τιμωρημένος, ο Όντεγκααρντ πιθανότατα έχει Covid και οι Μέιτλαντ – Νάιλς και Μπάλογκαν παραχωρήθηκαν δανεικοί.

Αυτό σημαίνει πως οι μοναδικοί ετοιμοπόλεμοι είναι οι  Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Μάρι, Ταβάρες, Γουάιτ, Λοκόνγκα, Πατίνο, Λακαζέτ, Ενκέτια και Μαρτινέλι, ενώ, ο Λένο είναι παρών ως τερματοφύλακας. Μάλιστα η Άρσεναλ κινήθηκε για να πάρει πίσω από τον δανεισμό του στην Πόρτσμουθ τον Αζίζ, και υπολογίζουν στο να είναι έτοιμοι οι Τσείμπερς και Τίρνεϊ προκειμένου να είνιαι 13+1.

Τέλος οι κανονιέρηδες έχουν υποβάλει αίτημα αναβολής του ντέρμπι και περιμένουν στις επόμενες ώρες την απόφαση της Premier League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ