Αυτοί είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μπενίτεθ για τον πάγκο της Έβερτον

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μπενίτεθ για τον πάγκο της Έβερτον

Ο Ράφα Μπενίτεθ απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον με τους ανθρώπους των «ζαχαρωτών» να καλούνται πλέον να βρουν τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού.

Η εκτός έδρας ήττα από την Νόριτς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ανάμεσα στην Έβερτον και τον Ράφα Μπενίτεθ, με τον σύλλογο του Λίβερπουλ να ανακοινώνει χθες(16/01) την απόλυση του Ισπανού τεχνικού από την τεχνική ηγεσία των «ζαχαρωτών».

Μία εξέλιξη η οποία ήταν σχεδόν σίγουρη, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά, με την Έβερτον να τρέχει ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, μέχρι την επικράτηση επί της Άρσεναλ στις 6 Δεκεμβρίου.

Πλέον οι ιθύνοντες της Έβερτον «ξεψαχνίζουν» την αγορά ώστε να βρούν τον αντικαταστάτη του 61χρονου τεχνικού. Σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι τέσσερις.

Συγκεκριμένα αναφέρονται ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος εργάζεται στην Ρόμα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Βελγίου, ο Γουέϊν Ρούνεϊ, ο οποίος εργάζεται στην Ντέρμπι και ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος είναι ο μοναδικός ελεύθερος στην παρούσα φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ