Πρώην σύντροφος του Χεσέ : «Είναι ένα άκαρδο κοπρόσκυλο»

Πρώην σύντροφος του Χεσέ : «Είναι ένα άκαρδο κοπρόσκυλο»

Επίθεση εναντίον του Χεσέ Ροντρίγκεθ εξαπέλυσε η πρώην σύντροφός του, υποστηρίζοντας ότι ο επιθετικός της Στόουκ Σίτι δεν πληρώνει για τα ιατρικά έξοδα του γιου του, την ώρα που κάνει διακοπές στα Κανάρια Νησιά.

Πριν από περίπου έξι μήνες ο Χεσέ Ροντρίγκεθ είχε ραγίσει καρδιές με το συγκλονιστικό μήνυμά του για τον άρρωστο γιο του, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική από την ημέρα που γεννήθηκε (πρόωρα) με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Σήμερα και ενώ μικρός Νίαν συνεχίζει να μάχεται για τη ζωή του, η πρώην -πλέον- σύντροφος του Ισπανού επιθετικού εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του, υποστηρίζοντας πως ο 25χρονος πατέρας του δεν πληρώνει για ιατρικά έξοδα του γιου του, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «άκαρδο κοπρόσκυλο»!

«Ενώ εγώ περνώ μέρες και νύχτες δίπλα στο άρρωστο παιδί μου, ο πατέρας του απολαμβάνει τις μέρες του στα Κανάρια Νησιά. Είναι ένα άκαρδο κοπρόσκυλο. Δεν πρόκειται να σωπάσω. Πρέπει όλος ο κόσμος να μάθει ποιος είσαι. Δεν πληρώνεις για τα ιατρικά έξοδα του γιου σου, αλλά έχεις λεφτά για να πίνεις, να καπνίζεις και να πηδάς γυναίκες», έγραψε στο Instagram η Όρα Ρουίθ.

Γεννημένος τον Φλεβάρη του 1993, στα 14 του ο Χεσέ εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έφθασε ως την πρώτη ομάδα με την οποία μέτρησε 94 συμμετοχές και το 2016 πωλήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από έξι μήνα δόθηκε δανεικός στην Λας Πάλμας, ενώ το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με το ίδιο καθεστώς την Στόουκ Σίτι (14 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ φέτος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ