Μπράιτον – Τσέλσι 1-1

Μπράιτον – Τσέλσι 1-1

Η Τσέλσι προηγήθηκε 1-0 στην έδρα της Μπράιτον με τον Ζιγιέκ (28’), αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος ισοφάρισαν με τον Γουέμπστερ (60’) και ανάγκασαν την ομάδα του Τόμας Τούχελ να μείνει για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Ούτε τώρα η Τσέλσι. Η ομάδα του Τούχελ μπορεί να προηγήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον με γκολ του Ζιγιέκ στο 28’, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60’ με τον Γουέμπστερ και άφησαν τους Μπλε για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Μπράιτον, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, για την 24η αγωνιστική της Premier League. Μια ακόμα γκέλα για την Τσέλσι, με τους Μπλε να βρίσκονται πλέον στο -12 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να έχει μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Τομας Τούχελ έχει 44 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας από πάνω της την Λίβερπουλ με 45. Οι Ρεντς έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα από τους Μπλε. Η Μπράιτον από την άλλη είναι στην 9η θέση με 29 πόντους σε 21 αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τελευταία φορά που κέρδισε η Τσέλσι ήταν στις 26 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι με την Αστον Βίλα (3-1), ενώ συνολικά στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει τρεις νίκες.

Στο αποψινό ματς οι Μπλε απείλησαν πρώτοι, με τον Σάντσεθ, όμως, στο 14’ να αποκρούει το σουτ του Αθπιλικουέτα. Στο 27’ οι γηπεδούχοι απάντησαν στην ευκαιρία του Ισπανού μπακ με τον Γουέλμπεκ, με τον Κέπα να αποκρούει το σουτ του επιθετικού της Μπράιτον.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο σουτ από τον Ζιγιέκ, ενώ στο 43’ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Χάντσον Οντόι για να κάνουν το 2-0. Η ομάδα του Τούχελ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της και στο 60’ το πλήρωσε. Μετά από κόρνερ ο Γουέμπστερ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Φέλτμαν, Κουκουρέγια, Μπερν, Λάμπτεϊ (76’ Μαρτς), Γκρος (62’ Μοπέ), Μόντερ, Μακ Άλιστερ, Γουέλμπεκ (62’ Τροσάρντ), Αλσάτε

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αλόνσο, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο (80’ Χάβερτς), Καντέ, Μάουντ, Ζιγές (81’ Βέρνερ), Λουκάκου (80’ Κόβατσιτς), Χάντσον Οντόι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ