Άρσεναλ – Στο στόχαστρο της Αλ-Νασρ ο Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ – Στο στόχαστρο της Αλ-Νασρ ο Ομπαμεγιάνγκ

Η Αλ-Νασρ θέλει να ταράξει... τα νερά με την απόκτηση του Πιερ Ομερικ Ομπαμεγιάνκ, την ώρα που ο Γκαμπονέζος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από την Άρσεναλ.

Το μέλλον του Πιερ-Ομερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ. Η σχέση του Γκαμπονέζου επιθετικού με τον τεχνικό των κανονιέρηδων Μικέλ Αρτέτα βρίσκονται σε πολύ άσχημο επίπεδο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα ο 32χρονος επιθετικός να βρίσκεται στον «πάγο» και να προπονείται ατομικά.

Πάντως οι πρώτες προτάσεις για τον Ομπαμεγιάνγκ, δεν άργησαν να φτάσουν στα γραφεία των Λονδρέζων. Όπως αποκαλύπτει το «CBS», εκείνη που έκανε πρώτη το βήμα και εκδήλωσε με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της για τον πρώην επιθετικό της Ντόρτμουντ είναι η Αλ-Νασρ που αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να φέρει τον 32χρονο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θέλει να αποκτήσει τον Γκαμπονέζο επιθετικό με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 7 εκατομμυρίων λιρών. Για την ώρα η ομάδα του Μικελ Αρτέτα δεν έχει απάντηση στην συγκεκριμένη προσφορά κρατώντας κλειστά τα χαρτιά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ