Τσέλσι : Γίνεται «θυσία» για χάρη της ο Αζάρ

Τσέλσι : Γίνεται «θυσία» για χάρη της ο Αζάρ

Πρόθυμος να παίξει, όπου του ζητηθεί είναι ο Έντεν Αζάρ που βάζει το συμφέρον της Τσέλσι πιο πάνω από το δικό του.

Μέχρι και… αριστερό μπακ προτίθεται να παίξει ο Έντεν Αζάρ αν του το ζητήσει ο Αντόνιο Κόντε, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Βέλγος σούπερ σταρ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως νιώθει πολύ ωραία στην Τσέλσι για την ώρα και πως σκοπός του είναι να παραμείνει στις τάξεις των Μπλε μέχρι να εκπνεύσει η μεταξύ τους συνεργασία. Κάτι που πρόκειται να συμβεί σε δύο χρόνια, βάζοντας με αυτό τον τρόπο τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν με νοιάζει τόσο αν θα παίζω ως «εννιάρι» ή ως «δεκάρι». Μπορώ να παίξω μέχρι και αριστερό μπακ αν μου ζητηθεί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω και να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τσέλσι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι, αλλά, είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα».

Παράλληλα, ο Αζάρ μίλησε για τους στόχους που έχει βάλει με την εθνική ομάδα του Βελγίου, ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι:

«Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας. Πλέον είμαστε έτοιμοι και έχουμε περισσότερη εμπειρία. Βασικά έχουμε έναν στόχο. Να φτάσουμε στον τελικό του Μουντιάλ και μετέπειτα θα δούμε τι θα κάνουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ