Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέταξε στα... σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπρέντφορντ, όμως στο δεύτερο μέρος σοβαρεύτηκε και κατάφερε να φύγει με τη νίκη, επικρατώντας με σκορ 3-1.

Μια… διπρόσωπη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε στο «Brentford Community Stadium», ωστόσο οι παίκτες του Ραλφ Ράνγκνικ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν μείνει πίσω στο σκορ, όμως ο Νταβίντ Ντε Χέα έδειξε την κλάση του και όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών, κρατώντας την ομάδα του στο κόλπο της νίκης.

Στο πρώτο μέρος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Μπρέντφορντ. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι περίμεναν πίσω από την μπάλα και χτύπησαν αρκετές φορές με αντεπιθέσεις, δίχως όμως κι εκείνοι να μπορέσουν να βρουν δίχτυα αφού ο Νταβίντ Ντε Χέα «κατέβασε ρολά» και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» άρχισαν ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 55′ ο νεαρός Άντονι Ελάνγκα κατάφερε να δώσει τη λύση και να βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με 1-0. Επτά λεπτά αργότερα, ο Μέισον Γκρίνγουντ πήρε την ασίστ του Φερνάντεζ και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 77ο λεπτό, ο Μάρκους Ράσφορντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε η Μπρέντφορντ ήταν να μειώσει με τον Ιβάν Τόνεϊ στο 85′ για το τελικό 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ