Τσέλσι: Ο Τούχελ θέλει τον Ντεμπελέ επειδή ξέρει τα «κουμπιά» του (pics, vids)

Τσέλσι: Ο Τούχελ θέλει τον Ντεμπελέ επειδή ξέρει τα «κουμπιά» του (pics, vids)

Ο Τόμας Τούχελ θέλει τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Τσέλσι και υπάρχει λόγος...

Οριστικά εκτός Βαρκελώνης θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς μετά το «ναυάγιο» με το θέμα της ανανέωσης, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να τον βάλει στην transfer list, ευελπιστώντας να τον παραχωρήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, αλλά και τον Ιταλό Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι είναι μία από τις αρκετές ομάδες που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις της υπόθεσης. Οι «μπλε» έχουν βάλει στο… μάτι τους τον 24χρονο Γάλλο εξτρέμ και δεν αποκλείεται μέχρι και το τέλος του μήνα να κάνουν επίσημη κρούση στην Μπαρτσελόνα, με στόχο να τον κάνουν κάτοικο Λονδίνου.

Ρίσκο; Ίσως. Στο διάστημα που βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ο Ντεμπελέ έχει χάσει συνολικά 102 αναμετρήσεις, έχοντας μείνει εκτός γραμμών 688 ημέρες, που αναλογεί στο 43% της θητείας του στους «μπλαουγκράνα»!

Κι όμως, εκείνη η επική του χρονιά στην Ντόρτμουντ, έχει πείσει τον Τόμας Τούχελ πως το συγκεκριμένο ρίσκο αξίζει. Ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο Γερμανός, ήταν αυτός που κατάφερε να του βγάλει όλες του τις «αρετές» με τη φανέλα των Βεστφαλών.

Ο Ντεμπελέ αγωνίστηκε 50 φορές υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Τα νούμερα του; Εντυπωσιακά για έναν 18χρονο. Ο Γάλλος είχε ολοκληρώσει τη σεζόν με 10 γκολ και 22 ασίστ, πραγματοποιώντας μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις, που έκαναν και την Μπαρτσελόνα να δαπανήσει 140 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Μάλιστα, σε μία ερώτηση που του είχε γίνει για τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει προπονήσει στην καριέρα του, ο Τούχελ έβαλε τον Ντεμπελέ στο ίδιο… τσουβάλι με τον Νεϊμάρ!

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη του Γάλλου, ωστόσο ο Τούχελ ξέρει πως να του βγάζει τα καλά του χαρακτηριστικά και το έχει αποδείξει. Μένει να φανεί εάν ο Ντεμπελέ θα βρει τον καλό του εαυτό στο πλάι του Γερμανού «δάσκαλου» του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ