Τότεναμ: Επιμένει για την απόκτηση του Τραόρε

Τότεναμ: Επιμένει για την απόκτηση του Τραόρε

Η Τότεναμ ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γουλβς προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ναι» για την παραχώρηση του Αντάμα Τραόρε.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει εισηγηθεί την ενίσχυση της Τότεναμ στον χειμερινό μεταγραφικό παζάρι,με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων έχουν βγει στην αγορά, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αίτημα του Ιταλού τεχνικού.

Το όνομα που βρίσκεται πρώτο στην μεταγραφική λίστα των «σπιρουνιών» είναι αυτό του εξτρέμ της Γουλβς Αντάμα Τραορέ, για τον οποίο ο Αντόνιο Κόντε διατηρεί πολύ καλή γνωμη.

Ο αγγλικός σύλλογος κατάφερε το προηγούμενο διάστημα, να έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον παίκτη, ωστόσο η πρόταση που έγινε στην Γουλβς ύψους 20 εκατομμυριών ευρώ ήταν αρνητική.

Όμως η Τότεναμ φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη, με τα «σπιρούνια» να ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ισπανό.

Ο Τραορέ αγωνίζεται στους «λύκους» από το 2018, όπου στο διάστημα αυτό έχει καταγράψει 153 συμμετοχές με απολογισμό 11 γκολ και 18 ασίστ. Στη Γουλβς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ