Γουίλσιρ: «Ξάπλωνα στο κρεβάτι και μάλωνα με τον εαυτό μου»

Γουίλσιρ: «Ξάπλωνα στο κρεβάτι και μάλωνα με τον εαυτό μου»

Ο Τζακ Γουίλσιρ αναφέρθηκε στις δυσκολίες εύρεσης ενός νέου σταθμού της καριέρας του, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο διάστημα της αναζήτησης.

Ο Τζακ Γουίλσιρ, του οποίου το όνομα πρόσφατα γράφτηκε για την ΑΕΚ, παραμένει χωρίς ομάδα και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, προκειμένου να πάρει πάλι τα πάνω του.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Daily Mail» μίλησε για τις δυσκολίες εύρεσης μία νέας επαγγελματικής στέγης αλλά και για τις δυσκολίες που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια του ψαξίματος.

«Τον περασμένο Αύγουστο έκανα μια συνέντευξη και με ρώτησαν αν θα βρω κάποια ομάδα. Τους είχα απαντήσει χαρακτηριστικά «Ελπίζω ότι κάτι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα». Ωστόσο, δεν έγινε. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη «κατάθλιψη».

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε χειρότερες θέσεις από εμένα. Είχα όμως καταθλιπτικές και αρνητικές σκέψεις. Ξυπνούσα κι έμενα στο κρεβάτι μέχρι το μεσημέρι. Βασικά δεν κοιμόμουν καν, απλώς μάλωνα με τον εαυτό μου κι αναρωτιόμουν. «Γιατί προπονούμαι; Για ποιον το κάνω αυτό;» Χάθηκα. Καθόμουν όλη μέρα. Παραλίγο να σταματήσω.

Είχα μια ειλικρινή συζήτηση με τη γυναίκα μου. Της είπα «Αν θεωρείς ότι ντροπιάζω τον εαυτό μου θέλω να μου το πεις». Υποσχέθηκε ότι θα το έκανε. Αλλά τώρα, είναι διαφορετικά. Πλέον έχω ένα σχέδιο στο κεφάλι μου. Οι ερωτήσεις που έκανα παλιά στον εαυτό μού πλέον έχουν απαντήσεις. Το βασικό είναι »μπορώ ακόμα να το κάνω;» Πιστεύω ότι μπορώ κι αυτό φτάνει.

Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, όλα γίνονται για σένα. Κοιτάξτε αυτό το ρολόι που στον τοίχο. Εγώ το έβαλα. Έμαθα να χρησιμοποιώ τρυπάνι. Μικρά πράγματα, όπως να καθαρίζω τα παπούτσια μου. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας προπόνησης σε ένα γήπεδο της Άρσεναλ και στο πάρκο μόνοι σας; Η λάσπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ