Έρικσεν: Πολύ κοντά στην συμφωνία με την Μπρέντφορντ

Έρικσεν: Πολύ κοντά στην συμφωνία με την Μπρέντφορντ

Μία ανάσα από την επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν μιας και οι συζητήσεις με την Μπρέντφορντ είναι στο τελικό στάδιο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro του 2020 είχε σοκάρει όλο τον πλανήτη κατά την διάρκεια του αγώνα της Δανίας με την Φιλανδία όταν είχε πάθει καρδιακή ανακοπή και είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Μετά την περιπέτεια της υγείας του η Ίντερ διέκοψε το συμβόλαιο του, καθώς στην Ιταλία βάσει νόμου απαγορεύεται να παίξει ποδοσφαιριστής που έχει τοποθετήσει βηματοδότη. Πλέον ο Έρικσεν είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του.

Το προηγούμενο διάστημα είχε ξεκινήσει προπονήσεις με την Οντένσε, καθώς θέλει να έχει αγωνιστικό ρυθμό με σκοπό να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που θα γίνει τον Νοέμβριο του 2022. Πλέον ο Δανός επιθετικός βρίσκεται ανάσα από την επιστροφή του στην ενεργό δράση και την Premier League είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν μιας και οι συζητήσεις με την Μπρέντφορντ οδεύουν προς αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο πλευρές συζητάνε το ιατρικό κομμάτι και τις εξετάσεις στις οποίες θα πρέπει να υποβληθεί ο Δανός άσος και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν για επέκταση ως τον Ιούνιο του 2023.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ