Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Ζλάταν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Ζλάταν

Ο γιατρός που συνεργάζεται με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, από τότε που ο Σουηδός φορ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατό του, με δηλώσεις του αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο έμπειρος στράικερ αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την περσινή σεζόν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χάρη στα γκολ και τις εμφανίσεις του βοήθησε σημαντικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτήσει τρεις τίτλους. Ωστόσο, από τον Μάιο μέχρι και σήμερα ταλαιπωρείται, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο που τον άφησε τόσους μήνες στα «πιτς».

Ο έμπειρος στράικερ είχε συμβόλαιο με τους Κόκκινους Διαβόλους ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά, αποφάσισε λύσει από κοινού τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα, ώστε να έχει δικαίωμα να υπογράψει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όπως και έκανε.

Αλλά ποιος ήταν ο λόγος που έκανε τον «’Ιμπρα» να θέλει να φύγει άρον- άρον από το Όλντ Τράφορντ; Σύμφωνα με τον γιατρό που τον παρακολουθεί τους τελευταίους μήνες, Φου Χο Κουένγκ, ο αποκλεισμός από τη Σεβίλλη στο Champions League έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση.

«Ο Ζλάταν με τον Μουρίνιο τα πήγαιναν πολύ καλά. Του άρεσε του Ζλάταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ήρωας για την ομάδα πριν τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο. Ωστόσο, η κακή πορεία στο πρωτάθλημα με την ομάδα να είναι τόσο πίσω από τη Σίτι και ο πρόωρος αποκλεισμός από τη Σεβίλλη έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να πάει στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι ένας σπουδαίος τίτλος, αλλά όχι τόσος σπουδαίος για τον Ζλάταν και να τον κάνει να παραμείνει στην ομάδα», τα λόγια του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ