Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Ρονάλντο και Ράσφορντ έδειξαν την δυσαρέσκεια τους προς τον Γκρίνγουντ

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Ρονάλντο και Ράσφορντ έδειξαν την δυσαρέσκεια τους προς τον Γκρίνγουντ

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάρκους Ράσφορντ προστέθηκαν και αυτοί με την σειρά τους στα άτομα που σταμάτησαν να ακολουθούν τον Μέισον Γκρινγουντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι καταγγελίες της συντρόφου του Μέισον Γκρίνγουντ για ξυλοδαρμό της, έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στο Νησί, με τις φωτογραφίες που ανάρτησε η κοπέλα να είναι σοκαριστικές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε άμεσα θέση για το ζήτημα, καταδικάζοντας το συμβάν και τη βία, χωρίς όμως να πάρουν περαιτέρω θέση για όσα συνέβησαν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έθεσαν εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Φυσικά οι συγκεκριμένες καταγγελίες δεν άρεσαν και στους συμπαίκτες του Γκρίνγουντ, με τους Ρονάλντο και Ράσφορντ να είναι δύο ακόμη σταρ της Γιουνάιτεντ οι οποίοι τάσσονται ενάντια στις πράξεις του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι δύο άσοι της Γιουνάιτεντ έπαψαν πια να ακολουθούν τον Γκρίνγουντ στα μέσα κοινωνικής δικτώσης, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι. Ο Έντισον Καβάνι, ο Φρεντ και ο Τζέσι Λίνγκαρντ είναι επίσης μεταξύ εκείνων που δεν ακολουθούν πια τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ