Γουέστ Χάμ: «Περίμενα ότι θα με έδιωχναν» δήλωσε ο Μπίλιτς

Γουέστ Χάμ: «Περίμενα ότι θα με έδιωχναν» δήλωσε ο Μπίλιτς

Το γεγονός ότι περίμενε την απομάκρυνσή του από τη Γουέστ Χαμ εξέφρασε ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Σλάβεν Μπίλιτς μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ.

Ο Κροάτης προπονητής τόνισε ότι περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενώ όπως είπε δεν κρατάει κακία, αφού ο προπονητής πληρώνει το τίμημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος και εκτός ομάδας. Περίμενα ότι θα με έδιωχναν! Δεν κρατάω όμως κακία… Είμαι σίγουρος όμως ότι όσο περνά ο καιρός θα νιώθω και πιο περήφανος για τη δουλειά μου εδώ.

Δεν ξεκινήσαμε αυτή την καθοριστική σεζόν καλά. Η πρώτη μου χρονιά ήταν εξαιρετική, όμως όλοι ξέραμε ότι η δεύτερη θα ήταν δυσκολότερη με την αλλαγή του γηπέδου και όλες τις άλλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και τερματίσαμε στη μέση της βαθμολογίας.

Αυτή τη σεζόν, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα καλό βήμα από την αρχή, όμως δεν τα καταφέραμε. Όπως σε κάθε ομάδα της Premier League, αλλά και της Ευρώπης, ο προπονητής είναι αυτός που πάντα πληρώνει το τίμημα. Οι οπαδοί ήταν πολύ καλοί μαζί μου από την αρχή έως το τέλος και αυτό το ένιωσα. Για εμένα ήταν περισσότερο από μια απλή δουλειά, εξαιτίας της σχέσης που έχτισα με την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ