Νέο «όχι» του Ρούντιγκερ σε Τσέλσι – Οδεύει προς αποχώρηση

Νέο «όχι» του Ρούντιγκερ σε Τσέλσι – Οδεύει προς αποχώρηση

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ θέλει πολλά λεφτά για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τους μπλε το καλοκαίρι.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ απάντησε ξανά αρνητικά στην πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι, μολονότι είναι βασική επιλογή του Τόμας Τούχελ για την άμυνα των «μπλε», και έχει ξεκινήσει τις επαφές για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισαν την Τσέλσι και επιμένουν για τον 27χρονο Γερμανό διεθνή σέντερ μπακ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλει να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ρούντιγκερ από την ημέρα που ανέλαβε ο Τούχελ την ομάδα είναι βασικός, αλλά σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, έχει αποφασίσει να φύγει και μάλιστα έχει διακόψει τις επαφές με τη διοίκηση των «μπλε».

Αν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, θα έχει εβδομαδιαίες αποδοχές στις 430 χιλιάδες ευρώ και θα ξεπεράσει στη λίστα με τους πιο καλά αμειβόμενους αμυντικούς στον κόσμο τον Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος έχει «εβδομαδιάτικο» στη Γιουβέντους στις 390 χιλιάδες ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ