Η σύλληψη του Γκρίνγουντ έβαλε… φρένο στον δανεισμό του Λίγκαρντ

Η σύλληψη του Γκρίνγουντ έβαλε… φρένο στον δανεισμό του Λίγκαρντ

Η σύλληψη του Μέισον Γκρίνγουντ έπειτα από τις καταγγελίες της συντρόφο του για ξυλοδαρμό, εμπόδισαν την Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει τον Τζέσι Λίγκαρντ με την μορφή δανεισμού.

Ο Τζέσι Λίγκαρντ δεν έχει πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής με την φανέλα της Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο τον παίκτη να πιέζει μέχρι και την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να παραχωρηθεί δανεικός.

Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ προσπάθησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» επέλεξαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ Ράφλ Ράνγκνικ αποκάλυψε σε δηλώσεις του το σκεπτικό πίσω από την συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας πως η σύλληψη του Μέισον Γκρίνγουντ μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της συντρόφου του  επηρέασε την απόφαση του συλλόγου να μην παραχωρήσει τον 29χρονο.

«Ναι, κατά κάποιο τρόπο επηρέασε. Ήταν δύο πράγματα που συνέβαλαν στο να παραμείνει: το πρώτο ήταν προφανώς ότι είχαμε πρόβλημα με τον Μέισον Γκρίνγουντ και ότι δεν είχαμε παίκτη προς το παρόν ο οποίος έπαιζε κανονικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με κάποιον άλλον σύλλογο. Το διοικητικό συμβούλιο μού είπε ότι δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν με κανέναν σύλλογο που ενδιαφέρεται για αυτόν. Με ενημέρωσαν ότι θα προτιμούσαν να μείνει και αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνω πλήρως», ανέφερε ο Γερμανός κόουτς ο οποίος πρόσθεσε:

«Πριν από τρεις εβδομάδες, ο Τζέσε δεν ήθελε να φύγει, μετά άλλαξε γνώμη. Είχα μια συνομιλία μαζί του πριν από 10 ημέρες και κατάλαβα πλήρως, γιατί ήθελε να φύγει: για να πάρει χρόνο για το μέλλον του και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Του είπα εάν βρει σύλλογο και ο σύλλογος βρει λύση με την ομάδα μας θα του επέτρεπα να φύγει. Τις τελευταίες δύο μέρες τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Επίσης, δεν συμφωνήσαμε με κανέναν άλλο σύλλογο, οπότε έπρεπε να πάρουμε μια τελική απόφαση ως διοικητικό συμβούλιο και να κρατήσουμε τον Τζέσε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ