Ράνγκνικ: «Το θέμα του Γκρίνγουντ είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση»

Ράνγκνικ: «Το θέμα του Γκρίνγουντ είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση»

Ο Ράνγκνικ τόνισε πως η υπόθεση του Γκρίνγουντ δεν επηρέασε την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μίλησε για μία ασυνήθιστη κατάσταση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο για το FA Cup (4/2, 22:00) και όλα αυτά μετά την σύλληψη του Μέισον Γκρίνγουντ, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  Ραλφ Ράνγκνικ, απάντησε σχετικά με την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ, τονίζοντας πως δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ όπως ανέφερε πρόκειται για μια ασυνήθιστη κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραλφ Ράνγκνικ: 

«Είχαμε μία καλή εβδομάδα προπονήσεων με πέντε προγραμμάτα συμπεριλαμβανομένης της σημερινής προπόνησης. Προφανώς ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε στην ομάδα, είμαστε άνθρωποι και ο Μέισον ήταν μέλος της ομάδας πριν από την διακοπή. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι.

Είχαμε εσωτερικές συζητήσεις, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι καταλαβαίνουν πως αυτές οι εσωτερικές και πρέπει να παραμείνουν έτσι. Είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση για όλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ