Λίνγκαρντ: «Η Γιουνάιτεντ με συμβούλευσε να μείνω εκτός»

Λίνγκαρντ: «Η Γιουνάιτεντ με συμβούλευσε να μείνω εκτός»

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ με καυστικό τρόπο αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν αγωνίζεται, λέγοντας πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον υπολογίζει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Οκτώβριο προσέφερε στον Τζέσι Λίνγκαρντ νέο συμβόλαιο συνεργασίας αυτή τη φορά με μειωμένες όμως αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο του συμβόλαιο.

Βέβαια η απάντηση που πήραν οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ από τον Άγγλο μέσο ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα ο αγγλικός σύλλογος να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να τον παραχωρήσει. Παρά το ενδιαφέρον που έδειξε η Νιουκάστλ, για την απόκτηση του, ο 29χρονος άσος παρέμεινε στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε ο Τζέσι Λίνγκαρντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε πως ο σύλλογος τον συμβούλευσε να πει πως παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω δικών του προσωπικών θεμάτων. Κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο δεν ισχύει, καθώς ο μοναδικός λόγος που δεν αγωνίζεται είναι το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Ράλφ Ράνγκνικ.

Aναλυτικά όσα έγραψε ο Τζέσι Λίνγκαρντ: 

«Ο σύλλογος με συμβούλευσε να μείνω εκτός για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο, το μυαλό μου είναι καθαρό, θα παραμείνω επαγγελματίας και θα δίνω το 100% όποτε με χρειάζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ