Γκουαρντιόλα: «Πολύ σημαντικός για μας ο Κανσέλο»

Γκουαρντιόλα: «Πολύ σημαντικός για μας ο Κανσέλο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζοάο Κανσέλο με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Απόλυτα ευχαριστημένος απ’ την επέκταση της συνεργασίας της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ζοάο Κανσέλο έως το 2027, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (Σάββατο 05/02) αγώνα Κυπέλλου με τη Φούλαμ, για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Καταλανός τεχνικός επισήμανε το πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τους «πολίτες» ο Πορτογάλος αμυντικός, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε αρχικά η συνεργασία τους στη Σίτι.

«Ειλικρινά, μπορεί ο κόσμος να μην με πιστεύει, αλλά με τις αποφάσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τις παίρνει η διοίκηση, δεν ανακατεύομαι σε αυτά. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός είναι για μας ο Ζοάο. Δυσκολεύτηκε στην αρχή όταν ήρθε και δεν συμφωνούσαμε σε αρκετά πράγματα, με κάποια λάθη να γίνονται από την πλευρά μου. Τώρα όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος που είναι εδώ και περνάει καλά και μπορεί να παίξει για αρκετά χρόνια ακόμα» τόνισε αρχικά ο Γκουαρδιόλα και πρόσθεσε:

«Κάποιοι παίκτες αποδέχονται περισσότερο από κάποιους άλλους το να μην παίζουν. Κάποιοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό καθώς και τους λόγους. Τώρα ξέρει ο ένας τον άλλον, πολύ καλύτερα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Χρειάστηκα περισσότερο χρόνο για να καταλάβω πόσο ευαίσθητος είναι. Είναι εκπληκτικό άτομο με μεγάλη καρδιά που λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ